Q: Hvor er Nannestad?

A: Nannestad er en bygd som ligger ca. 1 mil vest for Oslo Lufthavn. Kartlink

Q: Når er Nannestad Cup?
A: Nannestad Cup 2019 avvikles helgen 12-14. juni.

 Q: Hvordan melder man seg på Nannestad Cup?
A: Den enkleste måten er å gå inn via cupens hjemmeside www.nannestadcup.no.


Q: Hvor mange lag pleier å delta?
A: Nannestad Cup er en middels stor turnering med mellom 100 og 180 lag.Q: Hvor finner man alt som bør vites om Nannestad Cup?
A: Enkelt og greit: www.nannestadcup.noQ: Er Nannestad Cup på Facebook?
A: Selvfølgelig:
Q: Er Nannestad Cup en overnattingscup?
A: Ja, Nannestad Cup er absolutt en overnattingscup. Overnatting foregår på Nannestad VGS.


Q: Hva er prisene på Nannestad Cup 2019?

A: Alt du trenger å vite om priser finner du her.Q: Er cupen spredd over flere steder og haller?
A: Nei, vår cup er konsentrert i Nannestad sentrum med en dobbelhall og kunstgressbane inntil hallen. I alt ni baner inne og ute.Q: Er det langt fra overnattingsstedet til hallen?
A: Overhodet ikke! Cupområdet er nærmeste nabo til overnattingsskolen og det tar maks to minutter å gå.Q: Hvordan foregår bevertningen under cupen for overnattende lag?
A: Bevertningen er rimelig unik i cupsammenheng. Elever ved skolens kokk og servitørlinje står for all matlaging og servering. Dette er mat av meget høy kvalitet og tilbakemeldingene fra tidligere år har vært meget positive.Q: Hvordan er bevertningen i forhold til matallergi?
A: Send en mail til kontakt@nannestadcup.no og gi beskjed om dette.Q: Hvilke deltakerkort bør man velge?
A: Skal man overnatte fra fredag til søndag velger man A-kort, fra lørdag til søndag er det B-kort. A og B-kort har t-skjorte inkludert.Q: Hvor mange ledere kan et overnattende lag ta med uten kostnad?
A: Et påmeldt lag med A eller B-kort kan ta med én leder gratis.Q: Hvordan registreres spillere:
A: Man kan fylle ut skjemaet man får utdelt ved ankomst, men det aller beste er å registrere spillerne i profixio i god tid før cupen. Da blir det mindre mas og stress for alle.Q: Når og hvor finner man kampoppsettet?
A: Kampoppsettet legges ut få dager etter påmeldingsfristen er ute. Oppsettet blir publisert via facebook og nettsiden.Q: Hvor finner man resultatservice?
A: Resultatservice blir lagt ut både på facebook og nettsiden nannestadcup.no. Det blir IKKE hengt opp resultatservice i papirformat.Q: Hvordan er det med parkeringsmuligheter ved cupområdet?
A: Det er meget gode parkeringsmuligheter rett ved cupområdet. Det koster kr. 50 for en dag.Q: Hva koster det å være publikum under Nannestad Cup?
A: Nannestad Cup er gratis for alle, både inne ute og inne!Q: Hvis man vil campe i nærheten av cupen, finnes det noen mulighet for dette?
A: Nannestad Cup er behjelpelig med dette hvis noen har behov for det.Q. Hva med førstehjelp hvis skader eller andre akutte ting skjer?
A: Røde Kors har en stand i cupområdet. Dette er meget kvalifiserte personer som ivaretar slike situasjoner. Røde Kors har også en direktelinje til 113.Q: Hvem spør jeg om informasjon hvis jeg lurer på noe under cupen?
A: Se etter en med grå cup-skjorte. Da får du svar.


Q: Hva er Nannestadfestivalen?
A: Gå inn på festivalens nettsider og les alt der. Nannestad Cup er en del av Nannestadfestivalen.
Levert av IdrettenOnline