Nannestad IL - Håndball

Vertsfamilie søkes!

Postet av Nannestad IL - Håndball den 16. Jun 2016

Kunne du tenkte deg å være vertsfamilie til en tysk jente på 16 år? Hun heter Ronja og er en meget sportsglad jente med stor interesse for håndball, en idrett hun har drevet med i ni år.

Se info fra leder i MyEducation Norge:

"Hei,

Jeg heter Sissel Bigseth og er leder for MyEducation i Norge, som er en godkjent utvekslingsorganisasjon. Vi tar imot og sender ut ungdom i alderen 15-18 år til store deler av verden.

Vi har behov for en vertsfamilie til tyske Ronja på 16 år (født i 2000), som er en aktiv håndballspiller og kommer til Norge på utveksling kommende skoleår. Vi håper noen i håndballklubben kunne tenke seg å være vertsfamilien hennes, evt. kan 2 familier dele på å være vertsfamilie for henne gjennom skoleåret. Ronja har spilt håndball i 9 år og liker det så godt fordi det er en lagidrett og teamarbeid. Hun er også aktiv med andre ting som jogging, teatergruppe, spiller piano, liker å lese og tegne og er glad i vintersport på TV. Det å være vertsfamilie er en fin mulighet til å bli bedre kjent med en annen kultur, språk og ofte oppstår det livslange relasjoner og vennskap mellom vertsfamilien, utvekslingseleven og utvekslingselevens familie. Vi tror også håndball klubben vil ha stor glede av å ha med Ronja på laget."

Se tekst om Ronja med bilde her.

Les mer om å bli vertsfamilie for MyEducation her.

Nannestad IL Håndball