Nannestad IL - Håndball

Nannestad IL - Håndball

Klubbdager hos Sport1 på Jessheim 6-8. februar!

Postet av Nannestad IL - Håndball den 29. Jan 2019

Klubbdager med – 25 % rabatt  på hele butikken hos Sport 1 Jessheim 6-8. februar!

Man kan gjøre veldig gode kjøp disse dagene hvis man f eks trenger nye løpesko, turklær, skisko osv. 

(Gjelder hele butikken unntatt nedsatte varer, elektronikk og bestillingsvarer.)
Kamilla har sin egen spiller i «EM-troppen»

Postet av Nannestad IL - Håndball den 4. Des 2018


Kamilla Helland er maskot for Håndballjentene og følger med på sin egen mentor, landslagskaptein Stine Bredal Oftedal, under EM i Frankrike. Hjemme i Nannestad sitter en ekstra spent jente under håndball-EM. Kamilla har som en av 16 blitt valgt ut til å være Minihåndballjente og maskot for det norske damelandslaget i håndball. 

Minihåndballjentene er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. Hele 1700 jenter søkte om å få bli en av Minihåndballjentene i år.  

I november var Kamilla og Minihåndballjentene i Oslo på landslagsuttak, hvor de presenterte EM-laget og fikk møte blant annet landslagssjef Thorir Hergeirsson og strekspiller Heidi Løke. Gjennom året får de også være med på en spillersamling og en landskamp. Det største er likevel at Stine Bredal Oftedal i løpet av 2019 kommer til Nannestad for å trene Kamilla og hennes lagvenninner.   

- Bakgrunnen for prosjektet er at vi ønsker å øke oppmerksomheten om breddehåndballen og støtte opp om rekrutteringen, sier Stian Grøstad som er sponsorsjef i Gjensidige. 

Uttaket av Minihåndballjentene er basert på søknad, ikke håndballferdigheter. Dette gir muligheten, ikke bare til de som er best på banen, men til alle håndballinteresserte jenter.

Gjensidige har vært hovedsponsor av Håndballjentene i mer enn 25 år. En av de viktigste breddeaktivitetene knyttet opp mot sponsoravtalen med Norges Håndballforbund er prosjektet Minihåndballjentene. 

NANNESTAD IL HÅNDBALL GRATULERER!
Nannestad Cup 2019.

Postet av Nannestad IL - Håndball den 12. Okt 2018

Påmelding fra 31. oktober 2018

(klikk på bildet)Husk solkrem under Nannestad Cup!

Postet av Nannestad IL - Håndball den 7. Jun 2018

Det meldes om høye temperaturer og mye sol til helgen.

HUSK SOLKREM!
Nannestad Cup - Kampoppsettet er klart

Postet av Nannestad IL - Håndball den 30. Mai 2018

Da er endelig kampoppsettet sydd sammen og publisert. Vær oppmerksom på at det kan bli små justeringer helt frem til turneringsstart. Større endringer vil bli varslet.

Spørsmål angående kampoppsettet rettes til kontakt@nannestadcup.no
Levert av IdrettenOnline